Web Analytics
Programmer by day amp Lifestyle Bloggger Nasi Minyak dan Gulai

Programmer by day amp Lifestyle Bloggger Nasi Minyak dan Gulai

<

Programmer by day & Lifestyle Bloggger: Nasi Minyak dan Gulai Ayam Terengganu Style Resepi Bonda

Azie Kitchen: Nasi Dagang Terengganu Lagi

HaNa's FamiLy: Nasi Minyak Mudah

Azie Kitchen: Nasi Ayam Cik Su Yang Mudah Dan Sedap

Azie Kitchen: Gulai Nasi Berlauk Kelantan

nasi kandar

Food Blogger No. 1 Malaysia, menyediakan pelbagai resepi masakan tradisional, masakan barat,

Nasi Ayam Simple Dan Sedap Johor

Azie Kitchen: Nasi Minyak Azie Kitchen

Weekplanning maaltijden week 14

name of the food: nasi pakapau ayam with telur mata

Thai food Original Recipes by thai chef. Recipes Thai Food For The Open Thai Restaurant

Sharing My Ceritera: RESEPI NASI MINYAK MUDAH DAN SEDAP!

name of the food : nasi pakapau ayam

name of the food: nasi goreng thai

beef noodles

HIDUP BERDIKARI: RESEPI NASI GORENG PAPRIK

name of the food: nasi bubur berlauk ayam atau daging

zila4ever.blogspot.com: ayam blackpepper daun bawang

Fried rice · Blogger TemplatesNasi ...

ZULFAZA LOVE COOKING: Resepi nasi ayam penyet dan sambal sedap

Sop Tulang Sapi Kuah Bening

Nasi Dagang Terengganu Lagi | RECIPES:Rice | Pinterest | Rice and Recipes

AMIE'S LITTLE KITCHEN: Nasi Minyak, Ayam Masak Merah & Acar Timun Berempah

Nasi Ayam Penyet

name of the food: nasi goreng pataya

Nasi ulam is a Malay dish. It is utterly delicious, aromatic, healthy,

kathyjem: Cara Nak Masak Nasi jagung

Nasi goreng kampung

nasi goreng cina - nyumiesss

My home cook ayam masak merah or well known as red-cooked chicken, one

Nasi minyak

السلام عليكم Marvellous...!! AYAM MAHARANI recipe by

Personal & Lifestyle Blogger · PregnancyAmpLifestyle

DARI DAPUR ORANG KAMPUNG: NASI AMBENG?

Azie Kitchen: Nasi Ayam Cik Su Yang Mudah Dan Sedap | Recipes | Pinterest | Nasi lemak, Rice and Halal recipes

Nasi kuning

Nasi Hujan Panas

nasi ayam penyet

LOVE2COOK MALAYSIA♥: Spicy Chicken Varuval with Shredded Lemongrass.

Sprouted Horse gram Korma /Kollu Kurma

Lemang, ketupat palas & serunding.

easy nasi goring

Nasi Goreng Cendawan Shitake | Resepi Mudah dan Ringkas

Petite Nyonya's Kitchen...for all seasons: Dishes

DS2_6332-opt670.jpg 670×1,021 pixels

One Pan Malaysian (Claypot) Chicken Rice

Nasik dagang rempah ros

Jantung Pisang Masak Lemak Putih.

NASI IMPIT & KUAH KACANG DAGING

Acar timun nenas

tlr

Personal & Lifestyle Blogger · AmpLifestyle

Malaysian-style Chili Crab recipe by SeasonWithSpice.com

NASI MINYAK HUJAN PANAS & DAGING MASAK HITAM YANG SEDAP.

How To Make Char Siu Pork Better Than A Restaurant

Peneliti Sri Lanka 'Ciptakan' Nasi Rendah Kalori Hingga 50 Persen. (sumber…

Kerupuk Jengkol aziz Gagap

Bak Kua

If you want a melt in the mouth texture, and still want a rich buttery taste, then please try this recipe from Jeannie Tay. I love it lots, and have tried ...

138 Awesome No Bake Desserts

Sambal sotong pekat

Diajar Masak: Nasi Kebuli

Dendeng daging part 3

Vegetarian Roti John

Untuk elak melekat , sapu minyak dulu pada permukaan basket dan boleh la panggang apa-apa kat atas. Alhamdulillah setakat guna beberapa minggu ni ok je.

Weekend ni, aku ingat nak carik beg yang aku leh sumbat sumer barang dalam tuh, kiranya multi purpose bag laa..Leh letak payung, botol susu, diapers dan ...

So bila dah guna terus basuh bersih-bersih dan lap. Lagi satu melekat katanya. Untuk elak melekat , sapu minyak dulu pada permukaan ...

Lupa nak amik gambar tengah unboxing tu. Gambar cilok kat Lazada jer lah. Yang ada dalam kotak tu, AF dan buku manual je pun.

kembara (..as I Travel): Itik Salai @ Terachi

buah nam atau katak puru

Menu open house aku kali ni adalah nasi minyak, ayam masak merah(lupa snap seh :P), acar carrot+timun+sambal belacan+air oren+tembikai susu+ agar2 koktel ...

Klik Sini Untuk Pengiklanan di Elissmie

bila dier dah tengok hadiah tu, dier ckp..ala..bagi ni...(sebab aku dh ckp awal2 kat dier nak bagi mender ni)..dier kater nak RC(remote car)..chehss..next ...

Memasak itu mudah dan menyeronokkan bukan, tambah-tambah ada Air Fryer . hahaha. larikss..#jommasakelissmie

Memang boleh habis sorang 4 mangkuk atau lebih sebab portion dia memang sedikit.

Seronok makan sebab tengah hari tu kami 4 orang jer conquer satu restoren . Tak perlu berebut-rebut dan makan dengan tenang. hahaha

P/s:Hari ni ada orang nak belanja nasi bukhara? jadik ker?x penah lagi makan ni...ni laa rupanya yer..gambar cedok kat sini . credit to him.Aku google jer.

Picture taken masa akad [email protected]

Terdapat banyak pilihan seafood, sayuran, mee , bebola, sos dan 2 pilihan sup, tomyam atau sup ayam

Kategori Aksesori

Ini menu semalam..ekceli, diorang kat bawah ni datang sebab nak lihat Nuha..so x kan aku x masak plak..durjana laa kan..tapi sebab aku dalam mood shock sket ...

Saya repeat balik Pulut Mangga dan Mee Sup. Sama jugak, sup sangat sedap tapi bahan cuma 2 ketul fishball dan tauge.

ni akok terengganu punya...gambar curik kat disini

Resep dan Cara Membuat Risoles Mayonaise Sosis Sederhana

Resep dan Cara Membuat Bubur Candil Ubi Ungu Sederhana

Resep Roti Maryam Sederhana yang Enak dan Empuk

(ni info aku amik kat kertas pembungkus nasi :p)

Deko dia simple dan menarik jugak la.Yang penting air-cond lah.Kalo makan beriani kan badan rasa macam panas-panas :p

Ni antara juadah yang disediakan..Air oren jer ko snap? :P (bukan aku yang snap ok) dan itewh bukan tangan aku..huhuhu Yang ko lantak ko x snap yer.

Ada nasi putih dan nasi goreng disediakan dan pelbagai sos dan 2 pilihan air kordial . Tembikai dan aiskrim pun ada untuk pencuci mulut.

Ada nasi putih dan nasi goreng disediakan dan pelbagai sos dan 2 pilihan air kordial . Tembikai dan aiskrim pun ada untuk pencuci mulut.

Sebelum

Tapi gambar Ida dan mak, mak lupa nak amik. hahahaha. Sebab semua tengah senyap makan. Seronok makan sebab tengah hari tu kami 4 orang jer conquer satu ...

Deko yang simple dan cantik.

Ni barisan dif2 kehormat PSMB..huhuhu..perasan abes!

Nuha's semalam..sudah 80 hari erk?

Pada 8 Oktober 2008 yang lalu, Alhamdulillah, kawan aku ni sah menjadi isteri orang dengan sekali lafaz di Masjid Kristal, Kuala Terengganu.

Sediakan dulu Gambar-gambar yang korang rasa cun melecun nak taruk buat banner atau tulisan sahaja ! (boleh guna photoscape jugak.